NL   FR

      

Veronique Claes d'Erckenteel

Veronique Claes d'Erckenteel
chiropractor Gistel en Maldegem

maldegem@chiropractieplus.be
0474/256255 (Gistel) & 050/330934 (Maldegem)

Gistel, Maldegem


Véronique, de oudste van de opvolgers, is de meest productieve: 2 jongens, 2 meisjes en twee "pluszonen". Ze begon in 1993 als chiropractor te werken in de praktijk van haar vader in Brugge en startte in datzelfde jaar haar eigen thuispraktijk in Gistel (West-Vlaanderen) op. Ze geeft veel in haar behandelingen en helpt ook mensen op hun weg in hun levenswandel.

Door haar zeer persoonlijke aanpak slaagt ze erin je op de juiste plaats te raken. Na een bezoek bij Véronique komt er zeker iets in beweging.

Veel van haar patiënten zijn echte vrienden geworden die haar in hun hart sluiten. Zoals ook haar vader en zus heeft ze een speciale band met de vele Nederlandse patiënten die bij haar in Maldegem (Oost-Vlaanderen) op behandeling komen. Om haar vingers soepel te houden speelt ze piano en om haar eigen wervelkolom te corrigeren danst ze salsa.

Véronique studeerde succesvol af in 1991 aan het Life University College in Atlanta, Georgia (VS). 

Ze werkt op maandag-en woensdagnamiddag in de praktijk in Gistel en op dinsdag, donderdagnamiddag en vrijdagmorgen in de praktijk te Maldegem (Oost-Vlaanderen).