NL   FR

      

Chiromatrix 3D Simulator

We hebben al kort uitgelegd wat onze specialiteit inhoudt en ook ons filmpje met commentaar maakt je al wat vertrouwder met chiropractie.

Klik op het draaiende mannetje hieronder om de 3D presentatie op te starten.

Deze 3D simulatie toont je:

  1. de relatie tussen zenuwen en organen en de plaats op de wervelkolom (de wervels zelf) die bij scheefstand deze zenuwen en organen beïnvloeden : klik gelijk waar op het beginscherm en klik dan verder op de wervels zelf (“organs & nerves”); als je klikt op het orgaan krijg je verdere info en je kan het model zelfs een kwart naar links draaien !
  2. het verschil tussen een correcte houding van de wervelkolom in zit, al rijdend, slapend en al staand (in stand worden meerdere houdingen en hun effect op de wervelkolom getoond) en een slechte houding : klik op het fotootje “body postures” en probeer alle scheefstanden uit !  
  3. het verschil tussen een wervelkolom en ruggegraat vrij van spanning en blokkages (“subluxaties”) en een wervelkolom in scheefstand waarbij spieren onder spanning en zenuwen onder druk komen te staan : klik onderaan op het fotootje “subluxation/degeneration” en ontdek alle visuele aspecten ervan !

Neem je tijd om wat met deze 3D simulator te leren spelen : je kan bvb. met je muis door de wervelkolom heen scrollen en zo zie je de wervelkolom zich bewegen ! Je zal beter begrijpen waarom naast de vele rug-en nekproblemen bvb. ook spijsverteringsproblemen of migraine via chiropractie kunnen verholpen worden !