NL   FR

      

Chiropractie Plus nieuws

Marine is onze nieuwe chiropractor

Marine is onze nieuwe chiropractor

Chiropractor Chloe Powell

Chloe Powell, die als eerste chiropractor "buiten de familie" ons team versterkte verlaat ons einde deze maand.

Samen met haar partner Gert dient ze zich full time te concentreren op haar eigen twee praktijken, waar het steeds drukker wordt.  We zijn blij voor haar en dankbaar dat ze gedurende 4 jaar ons heeft bijgestaan om onze praktijk uit te bouwen.

Lees verder…
Waarom ik kies voor chiropractie

Waarom ik kies voor chiropractie

Op mijn 17de kreeg ik een rughernia (niet van Sinterklaas...). Om die te genezen, ging ik allerlei behandelvormen uitproberen. Ik stelde al snel vast dat de meeste disciplines die het lichaam behandelen, mechanisch werken, en alleen gericht zijn op de symptomen.

Lees verder…

Chiropractie Plus groeit verder in 2015

Bijna lente ! Dat voel je in de lucht en in je lichaam. De energie van de natuur roert zicht, ontvouwt zich. Ook bij ons is het lente. Wat borrelt er op bij ons ? Wel, onze missie blijft zoveel mogelijk mensen te kunnen informeren over en helpen met chiropractie. Dat is wat we graag doen en goed doen en, met jullie ondersteuning en bevestiging, nog lang willen blijven doen. In deze nieuwsbrief blikken we even kort terug op ons team, bedanken we al onze actieve doorverwijzers, wijzen we op het belang van onze Chiropractie Plus infofilm en onze volgende Facebook Fanpaginahalte (500 !) en nodigen we jullie uit tot een "lach en een traan" op onze website.

Lees verder…

Het gevaar van energiedrankjes

We lazen zonet dat in Nederland, naar het voorbeeld van bvb. Denemarken, de GGD (gemeenschappelijke of gemeentelijke gezondheidsdiensten) willen verhinderen dat "energiedrankjes" nog in supermarkten verkocht worden.

Lees verder…