NL   FR

      

Chiropractie Plus nieuws

Marine is onze nieuwe chiropractor

Marine is onze nieuwe chiropractor

Chiropractor Chloe Powell

Chloe Powell, die als eerste chiropractor "buiten de familie" ons team versterkte verlaat ons einde deze maand.

Samen met haar partner Gert dient ze zich full time te concentreren op haar eigen twee praktijken, waar het steeds drukker wordt.  We zijn blij voor haar en dankbaar dat ze gedurende 4 jaar ons heeft bijgestaan om onze praktijk uit te bouwen.

Lees verder…
Chiropractie niet alleen voor de sterren

Chiropractie niet alleen voor de sterren

Veel bekende sterren van de sport, de muziek, de film enz... gaan naar een chiropractor.  Allen zeggen ongeveer hetzelfde : chiropractie helpt hen beter om te gaan met de belasting en stress van hun job of hun passie.

Maar waarom zouden sterren wel behoefte hebben aan een chiropractiebehandeling en jij niet ? Wat is het verschil tussen bvb. Arnold Schwarzenegger en jij ?

Lees verder…
Chiropractie voor Joaquin uit Chili : ontroerend en educatief !

Chiropractie voor Joaquin uit Chili : ontroerend en educatief !

Chiropractie : een levensredder voor Joaquin uit Chili

Volgende video gaat over Joaquin een jongetje met de ziekte “Plastic Bronchitis”, een zeer zeldzame ziekte waarbij er lymfevocht achterblijft in de luchtwegen dat transformeert tot een soort  rubber- , kalkachtige proppen taai weefsel die, wanneer niet weggewerkt, het kind kunnen doen stikken.  De video legt uit hoe Joaquin er bovenop kwam dankzij chiropractie.

De kleine Joaquin geneest dankzij chiropractie

Lees verder…
Chiropractie en de body-mind connectie

Chiropractie en de body-mind connectie

Voor de meeste vormen van chronische rugpijn wordt geen specifieke oorzaak gevonden.

Jarenlang hebben mensen last van hun rug of nek  in de vorm van stijfheid, acute spierpijn en -verkramping ("lumbago" wanneer in de lendenstreek), uitstralingen in de benen of armen, onstekingen etc....

Ondanks vele behandelingen en medicatie gaat de pijn niet volledig of in het geheel niet weg.  In het hoofdartikel van deze nieuwsbrief lees je over een mogelijke oorzaak en wat je chiropractor er mogelijks kan aan doen.

Lees verder…