NL   FR

      

Nieuwsbrief februari 2015

“Pierre et vacances”

Pierre Claes d’Erckenteel geniet momenteel van een welverdiende vakantie op een ronddobberende boot ergens langs de Zuid-Amerikaanse kusten, samen met zijn vrouw Béatrice. We zijn blij voor hen ! Vanaf dinsdag 8 april zal hij enkel nog een halve dag in de week werken op dinsdagvoormiddag van 09.00-12.00u. Maar geen zorg : zijn dochter Veronique en Chloe staan ter uwer beschikking mocht het niet bij Pierre lukken !

Wijziging werkuren Chloe Powell

Vanaf maart zal Chloe Powell haar shifts concentreren op maandag – en donderdagnamiddag, telkens vanaf 14.00 u tot 20.30u. Dit zal haar toelaten om intussen ook haar eigen praktijk, die ze samen met haar vriend Gerd heeft opgestart, de nodige aandacht te geven. We zijn dankbaar dat ze op die manier de groei van onze praktijk verder blijft ondersteunen. Op de andere dagen, met uitzondering van de woensdag, kan je natuurlijk nog steeds bij Veronique terecht.

Nieuwe front desk medewerker te Gistel

Nan BalyuWe zijn blij aan onze patiënten te Gistel Nan Balyu, onze nieuwe front desk medewerkster, te mogen voorstellen. Nan heeft een gevarieerde ervaring in diverse administratieve functies opgedaan. We hebben haar uit 30 kandidaten geselecteerd omdat we menen dat ze perfect past bij onze praktijk en een meerwaarde zal betekenen voor onze praktijk en onze patiënten. We danken Hilde, die ons op een heel professionele manier uit de nood heeft geholpen en aan wie menig patiënt een heel warme herinnering zal overhouden. Je zal Nan af en toe ook eens in Maldegem zien verschijnen.

Op naar de 1000 !

Het is belangrijk voor ons om om chiropractie bij “het groter publiek” bekend te maken. Dat is één van de uitdagingen die we op ons hebben genomen. Daarom heeft onze Fanpagina meer zichtbaarheid nodig en die zichtbaarheid vergroot naarmate je meer “likes” hebt op je Facebook fanpagina. Veel mensen zijn enthousiast over wat wij doen, over de resultaten we samen behalen door de behandelingen. Door naar onze Facebook fanpagina te gaan en ons te “liken” getuig je van je enthousiasme en draag je bij tot een beter begrip van wat chiropractie is. Ons vak wordt door velen nog niet serieus genomen en in feite zijn jullie allen onze beste “ambassadeurs”. Daarom : klik hier» en “like” ons. We gaan voor de 1000 en voor niets minder ! De 500ste , 750ste en 1000ste like krijgt van Nick een gratis stoelmassage ! We zitten nu op 273.

De Kuur van Ann

Ann Serruys, jullie bekend front desk gezicht in Maldegem, organiseert twee maal per jaar op een speciale rustgevende locatie in Belgiê een kuur met als doel je lichaam en geest via aangepaste lekkere voeding, zachte lichaamsbeweging (yoga…), genieten en ontspannen te reinigen. Voor meer info zie klik hier».

Getuigenissen : een belangrijke oproep die regelmatig terugkeert

We weten dat velen onder jullie heel tevreden zijn met jullie resultaten na een Chiropractiebehandeling. Het blijft nuttig voor hen die via onze website met ons kennis maken aan de hand van jullie getuigenissen te vernemen wat ze kunnen verwachten, wat mogelijk is. Stuur ons daarom jullie geschreven getuigenis per e-mail : info@chiropractieplus.be of via ons contactformulier, zodat anderen optimaal geïnformeerd worden. Met dank !

Product in de kijker : Cholesteril Forte van Nutrisan.

Cholesteril Forte van Nutrisan. Bij het gebruik van klassieke cholesterolverlagers (statines) krijgen veel mensen spierklachten. Dit is bij het gebruik van Cholesteril Forte niet het geval. Je komt meer te weten over dit supplement als je hier» klikt. Bij interesse vraag ernaar in onze praktijk. Je kan dit product ook zelf bestellen met 10% korting op de Nutrisan online website : vraag ons je persoonlijke kortingscode !.