NL   FR

      

Nieuwsbrief zomer 2014

We hebben in de lente al veel mooie zomerdagen gehad. Hopelijk bevestigt de zomer al dat goede weer. Einde examens voor de studenten, alles in volle bloei en groei, de zon als symbool van onze eigen expressiekracht, feestjes, genieten van zomerse avonden : het is één van de 4 seizoenen die de voorkeur van de meesten onder ons wegdraagt. Geniet er bewust van : zuig de warmte op, bewonder de fauna en flora in haar volheid en maak gebruik om je eigen kracht tot expressie te brengen : het is er de tijd voor.

Nieuwe chiropractor

Naar analogie met de zomers expressiekracht van groei en bloei zijn we fier jullie Salma Fikri als onze nieuwe chiropractor te mogen verwelkomen. Zij werd door ons uitgekozen om de praktijk te helpen ondersteunen en verder groeien. Veronique zit in overdrive en heeft dus wat steun nodig zeker ook om dringende patiënten snel te kunnen blijven van dienst zijn. Salma is Franse, spreekt vlot Engels en leert momenteel Nederlands. Ze start bij Chiropractie Plus op dinsdag 22 juli en zal zowel in Maldegem (dinsdag -en woensdagnamiddag) en in Gistel (woensdagmorgen) ter beschikking zijn. 3 jaar ervaring heeft ze opgedaan zowel bij een chiropractor als in haar eigen praktijk. De wens om in een dynamisch en enthousiast team te kunnen meewerken heeft haar bij ons gebracht. Ons ganse team vraagt jullie haar met open armen en hart te ontvangen, zoals de meesten onder jullie ook deden toen Chloe haar debuut maakte. Chloe blijft op maandag-en donderdagmiddag verder behandelen zoals het sedert begin 2014 het geval is.

Chiropractie Plus: The Movie

Sedert enkele maanden staat onze nieuwe film op onze site. Deze instructiefilm van ongeveer 20 minuten werd op locatie in Maldegem en Gistel opgenomen en via getuigenissen, "life"-opnames tijdens de de behandelingen en informatie gegeven door Veronique, Nick en Chloe kom je alles te weten over chiropractie en hoe het bij ons in zijn werk gaat. Voor nieuwe patiënten van Chiropractie Plus is dit een verplicht onderdeel van hun eerste bezoek. We raden iedereen aan deze film te bekijken, ook al ben je bestaand patiënt. Je zal zeker iets bijleren. Wil je je familie of vrienden uitleggen wat chiropractie is en wie wij zijn : doe dan zelf geen moeite : laat hen de film zien :). Klik hier om de film nu te (laten) bekijken.

Word chiropractor!

Wie student is en nog twijfelt aan haar/zijn studiekeuze: word chiropractor! Een super job met veel voldoening, veel toekomst en een goede verdienste. Op zaterdag 26 juli a.s. om 10.00u in de praktijk in Maldegem geven we info aan geïnteresseerde ouders / studenten. Info over de studies, de job en de toekomstmogelijkheden Ook je vragen kan je dan bij ons kwijt. Inschrijven vooraf noodzakelijk : via info@chiropractieplus.be of telefonisch : 050/330934.

Tot slot

1) sedert de vorige oproep staat de teller op 345 ! Op naar de 500 is de volgende doelstelling : zit je op FB en vindt je wat we doen leuk : ga dan naar onze fanpagina : Chiropractie Plus en vind ons leuk ! Merci !

2) Nog eens een oproep om uw positieve ervaringen in onze praktijk te willen delen. Dat kan via info@chiropractieplus of je kan ook een zelfgeschreven brief aan ons afgeven. Met jouw toestemming zetten we die dan op onze site zodat nieuwe patiënten beter zullen begrijpen wat chiropractie voor hen kan betekenen. Je krijgt van mij (Nick) een welgemeende knuffel...