NL   FR

      

Belangrijke mededeling: gewijzigde praktijkuren in Maldegem en Gistel

Je las het in de nieuwsbrief van begin deze week : Salma Fikri komt het Chiropractie Plus Team versterken.
Dat heeft een impact op de uurregeling. Het betekent 1,5 dag meer beschikbaarheid tijdens de week, dus ruimere openingsuren.

Concreet ziet de uurregeling er nu als volgt uit:

OVERZICHT NIEUWE PRAKTIJKUREN CHIROPRACTIE PLUS MALDEGEM

  • MAANDAG CHLOE 14.00-20.00
  • DINSDAG SALMA 14.30-20.30  &  VERONIQUE 08.00-17.00
  • WOENSDAG (nieuw !) SALMA 15.00-20.00
  • DONDERDAG CHLOE 14-20.00  &  VERONIQUE 16.30-20.30
  • VRIJDAG VERONIQUE 08.00-12.00

GISTEL

  • MAANDAG VERONIQUE 14.30-20.30
  • WOENSDAG (nieuw !) SALMA 08.30-12.00
  • WOENSDAG VERONIQUE 16.30-20.30

Door de aanwezigheid van Salma (nu ook woensdag) verhoogt onze flexibiliteit qua afspraakmogelijkheden.

Gezien we dus onze openingsuren met 25% verruimen zullen de uren van elke chiropractor strikt gerespecteerd worden. Dit betekent concreet, dat - wanneer bvb.de planning van Veronique zoals hierboven weergegeven vol zit - we een vrije mogelijkheid bij Chloe of Salma zullen aanbieden. Zo ook, wanneer de werktijden van Chloe volzitten, zullen we een mogelijkheid bij Salma of Veronique aanbieden en hetzelfde zal gelden wanneer Salma haar uurrooster vol zit.

Gelieve daarmee rekening te houden bij het plannen van jullie afspraken en vanaf heden de aangegeven werktijden te respecteren bij het aanvragen van een afspraak.

Wij geloven en staan er borg voor dat de chiropractische behandelingen van elk van onze chiopractoren van hoge kwaliteit zijn, ook al is de persoonlijkheid van iedere chiropractor uniek; En ook al is het menselijk dat we gehecht geraken aan een persoonlijkheid, nog belangrijker is het gehecht te raken aan de “chiropractische adjustment”, los van wie ze geeft.

Bekijk het zo : "als je geblinddoekt en zonder praten een "adjustment" zou ontvangen, zou je dan kunnen zeggen wie je behandelde... en hoe zou je gehechtheid dan liggen?"

Herinnering

Wie student is en nog twijfelt aan haar/zijn studiekeuze: word chiropractor ! Een super job met veel voldoening, veel toekomst en een goede verdienste. Op zaterdag 26 juli a.s. om 10.00u in de praktijk in Maldegem geven we info aan geïnteresseerde ouders / studenten. Info over de studies, de job en de toekomstmogelijkheden Ook je vragen kan je dan bij ons kwijt. Inschrijven vooraf noodzakelijk : via info@chiropractieplus.be of telefonisch : 050/330934.

Warme maar dringende oproep: kom je afspraken na!

We hebben soms per dag tot 5 patiënten die, zonder te verwittigen, niet op de afspraak zijn. Dit begint vervelend te worden, omdat we zo acute patiënten niet kunnen helpen. Anderen moeten dan weer nodeloos enkele dagen/weken wachten terwijl dat dat niet nodig is. Nog anderen die dan niet direct bij ons terecht kunnen horen we soms niet meer terug... Het nakomen van je afspraak is uiteindelijk in het belang van je eigen gezondheid en welzijn ! Alsjeblief : noteer je afspraken op zo'n manier dat je ze niet vergeet. Het is voor ons niet leuk om te moeten "dreigen" met alsnog betaling en we hopen dus dat we niet onze toevlucht daartoe zullen moeten nemen.