NL   FR

      

Chiropractie Plus groeit verder in 2015

De meesten onder jullie weten dat ons team in 2014 werd versterkt met een derde chiropractor : Salma Fikri. Salma, een chiropractor met 5 jaar ervaring,  heeft zich intussen goed geïntegreerd in onze praktijk en bewijst met haar resultaten dat ze, net zoals Chloe, uit het goede chiropractorshout is gesneden. We zijn blij dat we met Salma opnieuw een uitstekende keuze gemaakt hebben die ons toelaat onze praktijk verder uit te bouwen en tegelijkertijd onze reputatie te verstevigen. Voor alle duidelijkheid hiernaast de meest recente "groepsfoto" !  We danken allen die Chloe en Salma het vertrouwen hebben gegeven en diegenen die al veelvuldig hun eigen vrienden en familie naar hen hebben doorverwezen : een terechte keuze.

Dank aan al onze "doorverwijzers"!

Een onderdeel van onze missie is zoveel mogelijk mensen bereiken met chiropractie. Een eerste stap bestaat erin elke bezoeker van onze praktijk, o.a. door onze praktijkfilm" correct en volledig te informeren. Ten tweede dienen we ook de gemeenschap buiten onze praktijk een juist beeld te bezorgen van wat wij als chiropractors doen. Onze patiënten, jullie dus, vervullen hierbij een cruciale rol. Als je tevreden bent over de resultaten en over wat je in onze praktijk leert en ervaart, dan gun je dat ook anderen. Dan ga je dat, net zoals een lekker restaurant, aan anderen aanbevelen. Zo is onze praktijk blijven groeien en daarom bedanken we van harte al deze lieve mensen, jong en oud, die ons helpen onze missie vervullen door aan hun vrienden en familie uit te leggen wat chiropractie is. Door hun familie en vrienden datgene te gunnen wat ook hen heeft geholpen. We dragen deze mensen nauw aan ons hart.

Onze Educatieve Chiropractie Plus Film

Chiropractie Plus infofilmVoor hen die hun ervaring willen delen met anderen maar niet goed weten waar te beginnen of hoe het precies uit te leggen is er sedert een poos onze leuke professioneel gemaakte infofilm. Alle nieuwe patiënten dienen deze film, voor hun eerste behandeling, te bekijken. Je ontmoet er de chiropractors, leert kennismaken met de werking van onze praktijk en ziet aan de hand van getuigenissen van onze patiënten waar het in chiropractie om gaat en wat je kan verwachten van een chiropractiebehandeling. We zijn er zeker van dat ook onze trouwe patiënten, die al jaren naar ons toe komen, iets zullen bijleren.  Onze infofilm vind je terug op de homepage van onze website in de linkerkolom onderaan ("Chiropractie Plus Film").

500 "likes" : onze volgende halte.

Op 25 maart van vorig jaar vroeg ik me af wie de 300ste "liker" zou worden. De teller staat intussen op 457 !Chiropractie Plus fanpagina : op naar de 500 likes Dus lijkt de volgende vraag logisch : wie wordt onze 500ste "liker" ? Onze doelstelling is 1000. Dit zal ons helpen aan chiropractie meer visibiliteit te geven en een stimulans zijn verder over chiropractie op kwalitatieve wijze te blijven berichten. We hebben zeker meer dan 1500 patiënten die met Facebook vertrouwd zijn. 500 moet "een makkie" zijn. Klik hier» en "like" ons. Zo simpel is het!

Dolfijnen

Dolfijnen schijnen veel meer dan mensen gebruik te maken van hun hersenvermogens en zijn ervoor gekend een uniek communicatiesysteem te hanteren. Toch verliezen ook zij soms eens het contact met hun vertrouwde omgeving en dan is daar gelukkig de mens om ze wat bij te sturen. Bekijk op ons You Tube Kanaal onder de rubriek "wij zijn één" hoe dat gebeurt. Er is ook een nieuw filmpje over twee zusjes in India die na jaren van blindheid plotseling weer kunnen zien : ontroerend.

Gelijkschakeling tarieven Chiropractie Plus

Vanaf maandag 27 april 2015 worden de behandeltarieven in de praktijk te Gistel aangepast naar die van de Gelijkschakeling tarieven Chiropractie Pluspraktijk in Maldegem. Een eerste behandeling (voor een nieuwe patiënt dus) kost dan 60 euro en een opvolgings- of onderhoudsbeurt 40 euro. In de twee praktijken zullen dus dezelfde tarieven gelden.